Loading...
BBMI curses volgen 2018-06-01T09:54:03+00:00

Brandmeld & ontruimingsalarminstallatie cursus.

Vraag nu informatie aan!

Brandmeld & en ontruimingsalarminstallatie, cursus volgen

Beheerder brandmeld-/ontruimingsalarminstallaties (BBMI)

De opleiding

In de training wordt ingegaan op het beheer van de brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie, periodieke controles en onderhoudswerkzaamheden.

De opleiding wordt gegeven conform de richtlijnen.

Opleidingsduur en locatie

De training duurt een werkdag. De training BBMI bevat zowel theorie- als praktijkonderdelen. De lesdag begint om 08.30 uur en eindigt om 17.00 uur. Wij organiseren deze training in samenwerking met een partnerbedrijf te Deventer. Daarom wordt de training in Deventer gegeven.

Toelatingseisen

Er zijn geen toelatingseisen. Het is wenselijk dat de deelnemer affiniteit heeft met de eigen BHV organisatie en enigszins vertrouwd is met techniek en technische problemen van installaties.

Opleidingsmateriaal

U krijgt tijdens de opleiding het boek BEHEERDER BRANDMELD- EN ONTRUIMINGSALARMINSTALLATIE.

Dit boek is bestemd voor degenen die door de werkgever zijn aangewezen als beheerder van de brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie (BMI-OAI). In dit boek wordt de basiskennis behandeld die een beheerder nodig heeft om een BMI-OAI op de juiste wijze te kunnen beheren.

Branddetectiebedrijven geven op grond van onder andere NEN 2654-1 instructies over het beheer, de controle en het onderhoud van brandmeldinstallaties. In de cursus ‘Beheerder Brandmeldinstallaties’ wordt de basiskennis behandeld die is vereist om de brandmeldinstallatie te kunnen beheren volgens de huidige wet- en regelgeving.

Cursus informatie

DATA

Op afspraak

Waar

Op locatie

Tijd

9.00 tot 16.00 uur
Anders in overleg

Aantal personen

Minimaal 4 personen

CERTIFICAAT

Cursist ontvangt bij goed afronden een BHV pas en certificaat.

Vraag nu uw BHV cursus informatie aan

Zoekt u een BHV cursus voor uw medewerkers of voor u persoonlijk. BHV BBTA heeft ruim 25 jaar ervaring in het verzorgen van BHV cursussen. Dit doen wij bij u op locatie of middels open inschrijving in de regio.

Voornaam *
Achternaam *
E-mail adres *
Telefoon

Kies uw BHV cursus

Waar kunnen wij u mee helpen?