Loading...
Over BBTA 2018-09-11T07:07:53+00:00

Over BBTA

Stuur Gerrit een e-mail

Over Gerrit Brockotter

In 2004 ben ik gestart met het geven van mijn eigen BHV cursussen onder de naam BBTA “Brockotter Bedrijfshulpverlening Training en Advies”

Carrière verloop

Van 1992 tot 2008 ben ik actief geweest als Brandweerman en algemeen instructeur bij de Brandweer Olst-Wijhe.
Daarnaast verzorgde ik nog de benodigde Brandweer opleidingen voor de BOGO en was tevens lid van het nazorg team.

Als instructeur eerste hulp verzorg ik EHBO trainingen.

Na een tijd in de Vlees sector werkzaam te zijn geweest als Classificateur/Controleur, heb ik van mijn hobby ( Brandweer instructeur, Instructeur Eerste Hulp) mijn beroep gemaakt.

Van 1998 tot 2000 ben ik werkzaam geweest als Adviseur Brandveiligheid en RI&E.
Van 2000 tot 2004 ben ik werkzaam geweest als BHV cursus Instructeur.
In 2004 ben ik mijn eigen BHV cursussen en trainingen gaan verzorgen, wat ik nu nog met enorm veel plezier doe.

NRR gecertificeerd

NRR gecertificeerde trainer

Voor BBTA is kwaliteit van cursussen van groot belang. BBTA is NRR gecertificeerd. De NRR is een overlegorgaan van de Nederlandse Hartstichting, het Nederlandse Rode Kruis, het Oranje Kruis en de vereniging van Artsen (VVAA). Wij volgen zeer regelmatig trainingen en congressen. Zo weet u zeker dat uw bedrijfshulpverleners up to date getraind zijn en blijven.

bhv cursus over ons

Wat zeggen onze BHV cursisten

“In 2017 mijn eerste BHV cursus gevolgd, je krijgt in de eerste cursus veel informatie maar op een heldere wijze uitgelegd. In mei 2018 de BHV herhalingscursus gehad, je komt er dan achter hoe belangrijk de herhaling is. Je moet up to date blijven en je kennis bij houden. Ik vindt het een waardevolle bhv cursus waar je privé in geval nood ook weet hoe je moet handelen”

Wim F • BHV Cursist, Dunlop protective footwear

Vraag nu informatie aan!

Heeft u vragen of wilt u informatie ontvangen over een van onze cursussen, vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen snel contact met u op.

Voornaam *
Achternaam *
E-mail adres *
Telefoon

Kies uw BHV cursus

Waar kunnen wij u mee helpen?